پایه هشتم انشا در مورد برداشتن یک ظرف داغ
مقدمه:می دانیم که همیشه عقل و منطق در هر شرایط خطرناکی احتیاط را بسیار صحیح می داند و همواره سعی می کند که این حس را به اعضای مختلف بدن ما منتقل کند و در نهایت هر کسی که این دستورات را دریافت می کند کار عاقلانه ای انجام می دهد و خود را از خطر حفظ و دور می کند.
تنه انشاء:ترس همیشه بد نیست، وقتی قرار است یک ظرف داغ را برداریم بهتر است احتیاط را شرط اول عقل بدانیم، چون با یک حرکت کوچک می توانیم آسیب های سخت و جبران ناپذیری به خودمان و جسممان وارد کنیم و این به هیچ عنوان نمی تواند مجددا اصلاح گردد. گاه ریسک کردن می تواند مشکلاتی را به وجود آورد که شاید خودمان به وجود آورده ایم و احساس کنیم این مشکلات در گذشته تا این حد جدی نبوده اند.
وقتی قرار است مسئولیت پیگیری یک ظرف داغ را داشته باشید و اگر در زمان مقرر آن را از روی شعله های آتش برندارید با مشکلات بیشتری روبرو می شوید، مسئله مهم دیگر این است که خطر همیشه در کمین است، همین اتفاق می تواند باعث آتش سوزی شود، انسان ها در هر شرایطی باید با بدترین ها ذهن خود را روبرو کنند و آماده باشند که این اتفاق می تواند باعث بروز مشکلات بسیار بزرگ تری شود که گاه دور تر از ذهن ماست.
نتیجه گیری:صرفا وقتی اشتباهی انجام می دهیم می توانیم از آن درس بگیریم که دیگر تکرارش نکنیم، وقتی ظرف غذا را بدون استفاده از پارچه از روی زمین بلند کنم باید منتظر هر لحظه خطر باشیم، ضمن این که باعث می شود زحمات ما از بین برود و اگر خودمان آن غذا را تهیه کرده باشیم این پریشانی به مراتب بیشتر حس می شود.
نظر شما در مورد این انشا چه بود ؟ نظر بزارید.
انشاء پاییز نگارش پایه یازدهم-درس اول
انشا باران صفحه 20 کتاب نگارش پایه دهم
انشا گذر رودخانه صفحه 21 کتاب نگارش نهم
انشا ازاد صفحه 20 کتاب نگارش هشتم
انشا حیاط مدرسه صفحه 20 کتاب نگارش هفتم
یک ,ظرف ,کند ,تواند ,داغ ,خطر ,یک ظرف ,ظرف داغ ,که این ,می کند ,می تواند
درباره این سایت