طعم خورشت قورمه سبزی انشاء پایه هشتم صفحه ۶۲
مقدمه: یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی که روز به روز بیشتر در سرتاسر جهان شناخته می شود و راغبان بیشتری را به خود جذب می کند، قورمه سبزی است و طعم آن گویای تاریخ کهنی است که ایران به آن همه عظمت به دوش می کشد.
تنه انشاء: وقتی حرف از طعم خورشت قورمه سبزی می شود یاد عطر مدهوش کننده آن زمانی که مادر پشت اجاق با عشق و علاقه می ایستد تا برایمان غذای مورد علاقمان را بپزد، می افتیم. وقتی که طعم خشمزه اش زیر دندان می آید
گویی که هیچ خوشی و لذتی بالاتر از آن لحظه در دنیا وجود ندارد. طعم خورشت قورمه سبزی آن موقع کامل می شود که همراه باشد با برنج اصیل ایرانی که دانه های سفیدش همچون برف می درخشد و ترکیب آن دو در کنار هم آن را تبدیل به یک قاب خشمزه می سازد.
این غذا را تنها معدود آدم هایی دوست ندارند و عده ی زیادی برای آن سر و دست می شکنند و جزء اولین غذای مورد علاقه ی اکثر ما ایرانی ها است به نظر من زمانی که این طعم بیش از پیش خوش آیند خواهد بود
که سفره ی سرتاسری و رنگینی در خانه ی مادربزرگ پهن شود و همه ی فامیل با شوخی و خنده به دور آن بنشینند و قورمه سبزی مادربزرگ روی آن سفره خودنمایی کند.
در حالی که مادربزرگ از شوق و ذوق تعریف و تمجید اهل فامیل برای طعم و عطر خورشت قورمه سبزی از ته دل می خندد.
نتیجه گیری: هر غذایی عطر و طعم به خصوص خود را دارد. اما آن غذایی که چاشنی اش عشق و محبت و اصالتی به سنگینی یک کوه باشند هرگز نه طعم فراموش شدنی خواهد بود و نه لحظه ایی تکراری و روتین.
نظر شما در مورد این انشا چه بود ؟ نظر بزارید.
درباره این سایت