پایه هشتم انشاء درباره بوی سیر صفحه۶۲
مقدمه:سیر یکی از طعم دهنده ها و عطر دهنده ی اضافه شده به غذاهای ایرانی به خصوص شمالی است، با بوی سیر و حال و هوای شمال سالانه مسافران و علاقه مندان زیادی را به خود جذب خواهد کرد.
تنه انشاء:سیر نمونه ایی از مواد غذایی است که به تنهایی سرشار از خاصیت های درمانی و علمی و غذایی است. به طور مثال یکی از آنتی باکتری های طبیعی است که مانع از توزیع و تکثیر باکتری در بدن انسان می شود و بخاطر همان بوی سیر یکی از باکتری ها را می کشد
به خصوص باکتری ها و میکروب های دهان و دندان که به نوبه ی خود یک خمیردندان سالم و مثمر ثمر است که هر جهات سودمند خواهد بود علاوه بر آن بوی سیر موجب فرار و از بین بردن ات موذی می شود. عده ایی اما به دلیل تندی، بوی سیر را نمی پسندد یا از آن دوری می کنند
با اینکه نظری شخصی است اما بسیار غلط و اشتباه است. زیرا از طبیعی ترین و بی خطرترین مواردی است که می توان به عنوان مسکن یا دارو به جای محصولات شیمیایی و داروهای شیمیایی استفاده کرد.
گیلان و مازندران به دلیل آب و هوای مناسب و مرطوب هر ساله در زمین های کشاورزی خود سیر می کارند و در غذاهای متنوع و لذیذ خود از آن ها بهره مند می شوند و بوی سیر را به عنوان، یکی از عطر دهنده ها و طعم دهنده های خوب غذایی استفاده می کنند. بوی سیر شاید
در نظر اول کمی زننده به نظر برسد اما اگر به فواید آن فکر کنیم این زنندگی حسش را به سرحالی و جوانی خواهد داد. زیرا از خواص دیگر سیر جوانی پوست و شادابی صورت نام می برند. البته ما این را نیز در نظر بگیریم که همه ی مواد غذایی دارای عطر تند یا ملایم خاص خود هستند. ما تنها باید در جای درست و مکان درست از آن ها استفاده کنیم.
نتیجه گیری: باید این را نیز در نظر بگیریم حتی اگر از عطرهای خوشبوکننده ی بدن هم زیاد استفاده کنیم می تواند زننده یا تند باشد. سیر و بوی سیر نیز همین طور است. اگر به مقدار معین و در محصولی درست استفاده شوند عطرش هوش از سر می برد و تو را به سمت خود می کشد. بنابراین هر چیزی را باید به اندازه و درست استفاده کرد.
نظر شما در مورد این انشا چه بود ؟ نظر بزارید.
درباره این سایت